top of page

Smeštaj u
Našoj Banji

U našem luksuznom domu za stara lica, prostorije su prilagođene potrebama starijih stanovnika.

Otkrijte naše smeštajne jedinice kao i zajedničke prostorije u kojima ćete uživati Vi ili Vaše drage osobe.

3.jpg

Zajedničke prostorije Doma

Dnevni boravak i restoran

 

Dom za odrasle i starije Naša banja poseduje prostrani dnevni boravak i veliki restoranski prostor sa modernom kuhinjom po HACCP standardu. Korisnicima doma na raspolaganju je restoranska bašta u kojoj se organizuje posluživanje obroka i napitaka tokom prolećnih i letnjih meseci. Unutrašnji i spoljni restoranski prostor povezan je i projektovan tako da korisnicima osigura nesmetano kretanje i funkcionisanje.

6.jpg

Biblioteka i sale za druženje

 

Dom poseduje bogato opremljenu biblioteku i modernu salu za radno okupacionu terapiju. U ovim prostorijama organizuju se različite aktivnosti kao što su igranje društvenih igara, kvizovi, takmičenja, pesničke i filmske večeri i kreativne radionice.

Bazen i bašta

 

Naše prostrano dvorište poseduje bazen i prostor za organizovanje individualnih i grupnih vežbi na otvorenom. U ovom delu kompleksa sa bogatim zelenilom, nalaze se staze za šetnju, letnjikovci, klupe za sedenje i ostali baštenski nameštaj. Nastojimo da naši korisnici dovoljno vremena provode napolju, na prijatnom banjskom vazduhu. Stoga se trudimo da aktivnosti i druženja organizujemo na otvorenom, kad god vremenske prilike to dozvoljavaju. U dvorištu nalazi se i amfitetar u kom se organizuju proslave i svečanosti poput koncerata, pesničnih večeri, gostovanja kulturno umetničnih društava.

Tipovi soba

Jednokrevetne i dvokrevetne sobe i apartmani

Korisnicima Doma na raspolaganju je 50 luksuzno opremljenih jednokrevetnih, dvokrevetnih soba i apartmana. Svaka prostorija je namenski projektovana po najvišim svetskim standardima sa ciljem da se korisnicima pruži potpuni komfor i jednostavan pristup uslugama i servisima u Domu.

Sobe za smeštaj teško pokretnih korisnika, opremljene su i prilagođene zahtevima i specifičnostima njihovih života i nege.

Funkcionalnosti soba

Sve sobe i apartmani imaju kupatila, zatim sistem za grejanje, hlađenje i provetravanje prostora, opremljeni su modernim i udobnim nameštajem i TV aparatima sa kablovskom televizijom. Pored svakog kreveta nalaze se SOS tasteri koji su povezani sa ambulantom i služe za upućivanje hitnog poziva medicinskom osoblju. 

Objekat je pokriven u celini internet konekcijom, što korisnicima osigurava svakodnevnu i jednostavnu komunikaciju sa srodnicima i prijateljima. U slučaju potrebe, osoblje može da asistira pri upotrebi mobilnih telefona, laptopa ili sl, kao i uspostavljanju video poziva.

21.jpg
19.jpg

Trajni ili privremeni smeštaj

Dom za odrasle i starije Naša banja korisnicima nudi usluge trajnog i privremenog smeštaja.
 

Trajni smeštaj korisnika je smeštaj koji se ugovara na neodređeno vreme uz mogućnost raskida ugovora o smeštaju sa otkaznim rokom od 15 dana.
 

Privremeni smeštaj je smeštaj korisnika sa unapred definisanim vremenskim okvirom trajanja usluge smeštaja. Ova usluga je namenjena korisnicima čiji kućni i životni uslovi nisu trenutno usklađeni sa njihovim potrebama, na ograničeni period vremena (postoperativni oporavak i rehabilitacija, putovanja i odsustava srodnika ili staratelja i dr.).
 

Takođe i trajni i privremeni smeštaj mogu da budu zasnovani na konceptu asistiranog življenja - sa akcentom na hotelske usluge Doma, aktivnosti u Vrnjačkoj banji i okolini, sezonski ili tokom cele godine.

bottom of page