top of page

Način života

Starije osobe koje borave u Našoj banji dobijaju smeštaj u sigurnom i podržavajućem okruženju. Imaju svoje privatne ili deljene sobe ili apartmane koji su opremljeni prilagođenim nameštajem i opremom, dok se dnevne aktivnosti organizuju kako bi se starijim osobama pružila prilika za druženje, rekreaciju i mentalnu stimulaciju.

Seniors Socializing

Kvalitetno slobodno vreme

Visoki standardi u pružanju usluge smeštaja podrazumevaju bogat društveni život i negovanje individualnih navika i stila života korisnika. Socijalni radnik prikuplja informacije o dnevnoj rutini, interesovanjima i željama korisnika kako bi se obezbedila personalizovana i što kvalitetnija usluga.

 

Dom poseduje bogato opremljenu biblioteku i modernu salu za radno okupacionu terapiju. U ovim prostorijama organizuju se
različite aktivnosti kao što su igranje društvenih igara, kvizovi, takmičenja, pesničke i filmske večeri i kreativne radionice.

 

U Domu se proslavljaju rođendani korisnika, verski praznici i drugi značajniji datumi. Na ove svečanosti pozivamo srodnike i prijatelje naših korisnika kako bismo obezbedili toplu i porodičnu atmosferu.

Bowls Game

Koncept aktivne starosti

Osnova poslovanja Dom za odrasle i starije Naša banja je koncept aktivne starosti. Aktivnosti koje sprovodimo imaju za cilj smanjenje izolacije starih i uključivanje korisnika u različite
kulturne , zabavne i sportsko rekreativne sadržaje, kao i posete banjskom lečilištu, termalnim izvorima lekovite vode i spa centrima.To je kompleksan pristup koji podize nivo svesti korisnika o znacaju i potrebi  kvalitetnog zivljenja, negovanja individualnih navika i ocuvanju mentalnih aktivnosti kroz socijalizaciju i radionice.

 

Hiking

Vrnjačka Banja

Dom Naša banja nalazi se na atraktivnoj turističkoj destinaciji, u mirnom kraju opštine Vrnjačka Banja, što korisnicima nudi mogućnost pristupa ne samo banjskom lečilištu, već i
mnogobrojnim kulturnim i zabavnim događajima koji se organizuju u Vrnjačkoj Banji tokom čitave godine.

bottom of page